Annons
Nyheter

Explosion vid bensinmack

Strax efter midnatt detonerade något vid en bensinmack på Ramels väg i Malmö. En bil som stod vid pumparna och mackens skärmtak skadades vid explosionen, rapporterar Sydsvenskan.se.
Nyheter • Publicerad 14 oktober 2014

– Det har varit en explosion och vittnen på platsen har sett vit rök och hört en hög knall. Man kan se att det fallit ner delar från taket, säger Paul Juhlin, polisens yttre befäl, till tidningen.

En svart Audi uppges ha skadats i smällen, men det är oklart om bilen var målet för sprängningen.

Annons

Både bombskyddsgruppen och polisens vanliga tekniker har undersökt platsen där det smällde. Avspärrningarna efter detonationen hävdes vid halv sex på morgonen. Ingen person har skadats, berättar Maya Forstenius vid polisens länskommunikationscentral i Skåne. Vad det var som smällde vet polisen ännu inte.

– Det har varit någon form av framkallad detonation på platsen och det finns en anmälan om allmänfarlig ödeläggelse. Nu börjar arbetet med att sammanställa eventuella vittnesuppgifter och resultat från den tekniska undersökningen, säger hon.

Clifford Johansen
TT/Trelelborgs Allehanda
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons