Annons

Yousef Fahkro in i U 21

I veckan kom beskedet att Dennis Melander och Fredrik Nilsson tagits ut i U 21-landslagets träningsläger. På fredagen fick Yousef Fakhro samma glädjebesked. - Det känns bra, riktigt kul faktiskt. Jag är lite chockad fortfarande.
Sport • Publicerad 26 mars 2004

Därmed blir det tre spelare från Trelleborgs FF i ett och samma landslag. Torbjörn Nilsson och Peter Gerhardsson bygger upp ett nytt ungt lag, ett lag som ska ta över efter det U 21-lag som kvalificerat sig för EM-slutspelet i Tyskland senare i vår. Det "nya" U 21 samlas i Kristianstad på måndag för ett tre dagar långt träningsläger. - När Torbjörn Nilsson ringde i förra veckan så nämnde jag tre spelare, alla har nu tagits ut, säger en stolt Ulf Larsson. Att Yousef Fakhro kom in i ett sent skede beror på ett återbud i truppen. - Just nu är jag bara glad, men jag ska upp och göra mitt bästa. Jag har aldrig gjort någon pojklandskamp och inte heller varit uttagen i Skånelaget, jag har bara kommit till Landskronalägret, säger Yousef. Hur tycker har det gått för dig på försäsongen? - Bra, tycker jag. Jag har spelat en del matcher och det känns som att konkurrensen på mittbacksplatserna är tuffare än förra året. Så Ulf Larsson får bekymmer att ta ut laget? - Ja det tror jag faktiskt. En landslagssamling gör förstås gott för självförtroendet innan allsvenskan drar igång. - Det är kul att vi är tre från laget som åker iväg. Vi kommer stötta varandra, säger Yousef Fakhro.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons