Annons

Westerberg avgår som TFF-tränare

Alf Westerberg avgår som TFF-tränare med omedelbar verkan. In i rampljuset kliver istället hans tidigare assistent Lasse Larsson.
Sport • Publicerad 26 juni 2002

Enligt TFF har Westerberg själv meddelat styrelsen att han vill avgå som tränare och lämna föreningen, och förmiddagens träning sköttes också av Larsson, som fick beskedet av ordföranden Bo Forsén i morse. Anledningen till Westerbergs avgång är lagets synnerligen klena resultat under vårsäsongen. TFF har bara förmått att skrapa ihop elva poäng på tolv omgångar, efter två segrar och fem oavgjorda matcher. Laget parkerar på nedflyttningsplats i superettan, och målet en snabb återkomst till allsvenskan är långt borta. Lasse Larsson kommer tills vidare att arbeta med Jonas Brorsson vid sin sida, men både Larsson och Bo Forsén betonar att nya tränarduon är en övergångslösning. Klubben sonderar redan terrängen efter en ersättare till Alf Westerberg. Text: Pauli Korhonen

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons