Annons

Westerberg är osäker på sin startelva

Trots att det bara är en dag kvar till premiären har Alf Westerberg inte sin premiärelva klar för sig. Bland annat har han inte bestämt vem som ska stå i mål.
– Det är inget lätt val, säger Westerberg.
Sport • Publicerad 5 april 2012
Foto: 

Idag gör TFF sin sista träning innan premiären. Den träningen ska också ge svar på vilka som startar mot Ängelholm.

– Jag har inte bestämt mig för en elva riktigt. Ett par positioner är öppna, sa Westerberg efter de dubbla träningspassen på tisdagen.

Annons

Igår var TFF träningslediga. Torsdagens träning ska ge svar.

Bland annat över vem som ska stå i mål. Fredrik Persson och Zlatan Azinovic har turats om under försäsongen.

Har du bestämt dig för vem som ska stå i mål?

– Nej det har jag inte. Det är inget lätt val. De är likartade i sitt målvaktsspel, de har jobbat bra båda två och deras prestationer har varit likartade. Jag får gå på känsla, säger Westerberg.

Joakim Nilssons skada har gjort att det blivit en mittfältsposition ”ledig”.

En av dem som kan spela mittfältare är Magnus Andersson, i så fall blir det en mittbacksposition ledig istället. Dennis Melanders skada har gjort att Westerberg även fått fundera över högerbackspositionen.

– Man har ju haft datumet för premiären i tankarna under lång tid, men det är en lång tävling vi ska in i. Skador har gjort att vi fått byta fil lite på vägen fram. Men det goda är att vi har klar och tydlig konkurrenssituation i laget, säger Westerberg.

INTERNAL INTERNAL
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons