Annons

Wellington med från start

TFF kommer laddat till dagens hemmamöte mot Öster, två veckor sedan senaste matchen. Mest laddad är kanske Wellington Andersson, den snabbe teknikern som gjort många fina inhopp men hittills aldrig fått förtroendet från start.
Sport • Publicerad 2 augusti 2002

- Alf Westerberg var pressad och körde med de rutinerade spelarna. Med det nya tränarparet får man chansen att visa upp sig, säger Wellington som får mycket beröm av Ulf Larsson och Anders Grimberg. - Wellington har sett mycket bra ut de senaste träningarna och gjorde också ett mycket bra inhopp borta mot Enköping, säger Ulf Larsson och just inhopp har varit Wellingtons lott så här långt. - Jag har väl gjort sex eller sju inhopp, men det är svårt att komma in och försöka förändra med tio minuter kvar. Mot Enköping fick jag 35 minuter på mig och då är det lättare att komma in i matchen. Wellington Andersson och de andra i TFF fick en veckas ledighet från fotboll efter 0-0-matchen mot Enköping. I dag tar Wellington plats till vänster på mittfältet och tanken är att han med sina aviga finter ska skapa chanser som ska omsättas i mål. Och självförtroendet är det inget fel på. - Formen är bra och jag är spelsugen. Det är också skönt att få göra sin första match från start inför hemmapublik, att få visa upp sig. Pål Lundin vaktar målet och ställs mot sin gamla klubb Öster för första gången eftersom det var Fredrik Persson som stod när lagen möttes på Värendsvallen (3-1 till Öster). Dennis Melander är avstängd och Ola Larsson kurerar en bristning i låret. Därmed ställer TFF upp med följande lag: Pål Lundin-Mattias Kronvall, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Michael Nilsson-Jonas Nilsson, Johan Laursen, Jens Sloth, Wellington Andersson-Greger Andrijevski, Kristian Haynes. Avbytare: Fredrik Persson, Jörgen Eriksson, Andreas Olsson, Patrik Svensson, Christian Andersson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons