Annons

Vinst och förlust

Helgens spel innebar en seger och en förlust för Palmstadens innebandy. Damerna föll hemma mot Stanstad i division fem - med 4-5 (2-1, 0-3, 2-1), sedan Madelene Rengbo gjort tre hemmamål och där Elin Andersson kompletterade målskyttet.
Sport • Publicerad 2 februari 2003

Palmstadens herrlag var i Ystad och mötte där Pandora i Gamla sporthallen och då gäller division fyra. Den lilla hallen där ger också en extra liten innebandyplan och detta höll på att ställa till det för de annars så suveräna serieledarna. - Ja, vi brukar ha svårt i Ystad och Pandora är heller inget dåligt lag men jag tycker ändå att vi vann rättvist, menar Joon Berggren efter matchen. 6-5 (3-1, 2-2, 1-2) slutade matchen, där just Joon blev den ende tvåmålsskytten i segerlaget. Han kompletterades som målskytt av Pierre Landgren, Zoran Kitanoski, Jesper Andreasson och Robin Liljegren.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons