Annons

"Viktigt att ingen gick sönder"

Vinst och skapade målchanser till trots. Det bästa med matchen mot Nordsjälland var enligt Tom Prahl att få hålla truppen intakt. ”Det var viktigt att ingen gick sönder”, säger TFF-tränaren.
Sport • Publicerad 2 mars 2010

VERLÖSE. Dennis Melander fick en halvlek liksom Max Fuxberg. Thommie Persson befann sig återigen i backlinjen och Andreas Wihlborg fick liksom Joakim Sjöhage hoppa in i matchen mot Nordsjälland. I stort sett var det en allsvensk premiärelva som ställdes på benen under måndagens träningsmatch i Danmark.

– Nu är det inte helsvart längre, säger Alf Westerberg. Äntligen kunde vi jobba lite med backlinjen, tillägger han.

Annons

Försvarsspelet såg stundtals bra ut och Peter Abelsson och Thommie Persson börjar hitta varandra. Dennis Melander som kört rehab i drygt en vecka såg också stark ut.

– Jag fick in några bra tacklingar säger han.

I andra halvlek avlöstes TFF:s kapten av Max Fuxberg som åter är i speldugligt skick efter sin specialbehandling av lårmuskelfästet.

– Flåset var inte på topp men stundtals var jag med i matchen. Jag är inte hundra procent men på god väg, säger Fuxberg.

De enda som saknades på grund av skador i 3–2-matchen var Johan Nilsson Guiomar och Fisnik Shala.

Shala har en låsning i ryggen medan Guiomar har problem med en hälsena. Åtminstone Johan Nilsson Guiomar missar definitivt den allsvenska premiären.

Johan Silfversten Bergman
Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons