Annons

Vikings värvar forward

21-årige Anton Nyman, som förra säsongen spelade i hockeytvåan med Fagersta, har skrivit på för Tif Vikings.
Trelleborg • Publicerad 5 juni 2020 • Uppdaterad 8 juni 2020
TIF Vikings
TIF VikingsFoto: Jonas Bergström

21-årige Anton Nyman, som förra säsongen spelade i hockeytvåan med Fagersta, har skrivit på för Tif Vikings

Nyman inledde karriären i Lejonet i Landskrona. Via Malmö Redhawks gick han till Olofström och Halmstad innan han hamnade i Fagersta förra året.

Annons

– Jag strävar alltid efter att göra min omgivning och laget bättre snarare än att själv ta plats. Som spelare är jag en gedigen tvåvägscenter som spelar säkert, älskar att teka och tävla varje träning och match, säger nyförvärvet till Vikings hemsida.

Fredrik Troberg, sportsligt ansvarig i Tif Vikings är nöjd med nyförvärvet.

– De referenser vi tagit på Anton har just tryckt på att han älskar tävla och gör allt för att vinna vilket vi självklart gillar. Han har visat goda kvalitéer framåt, gjorde 0,5 poäng/match i snitt förra säsongen som förstaårssenior, men där defensiven skall prioriteras först så den sitter enligt tränarnas önskemål, säger han till klubbens hemsida.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons