Vikings vann och behåller hedern

När nästan fjärdedelen är kvar av den södra hockeytrean är loppet kört när det gäller topplacering för Tif Vikings. Trots det står motivationen i fokus och i går ledde den fram till 4–3 (1–0, 2–1, 1–2) mot Åstorp.
Sport • Publicerad 3 februari 2008

- Vi har pratat mycket om den situation vi hamnat i och vi är överens om att det gäller att fortsatt ha en bra inställning. Vi pratar om "yrkeshedern" - att göra så bra ifrån oss som möjligt eftersom det dock handlar om tävlingsmatcher. Det gäller för oss att sätta upp nya målsättningar i matcherna.

Så förklarar tränaren Jan Andersson och i går förstod man att han lyckats "så där" just i det svåra snacket om motivationen inför matchen. Åstorp stod på motståndarsidan och så gjorde man även den 20 januari, när Tif Vikings fortfarande hade toppchans.

I går blev det krampaktigt 4-3 - att jämföra med 12-1 senast...

Även i går fanns en tendens till hyfsat bra spel, men nog såg man något uppgivna miner på en och annan. Segermålen gjordes av Emil Nilsson, Martin Andersson, Christian Carlsson och Andreas Nilsson.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.