Annons

Vikings kämpade ikapp i Småland

Tif Vikings tog en ny poäng, när man gästade Boro-Vetlanda i mörkaste Småland men den satt långt inne...
Sport • Publicerad 6 februari 2006

Efter hemmaledning med 3– 1 efter första perioden – efter rena utspelningen av Tif och 4– 3 efter andra kom Tif Vikings i ledning för första gången fram till 4– 5 under inledningen av tredje perioden. Då hade André Sandberg kvitterat till 4– 4 redan efter 1.29 in i perioden.

Även om alltså Tif gick fram till ledning kom hemmalaget igen och vände till ledning med 6– 5 – och endast 7.08 kvar att spela. Bättre för Fredrik Hallberg & Co i ledarbåset blev det inte i och med 7– 5 efter 58.39 och då såg matchen ut att vara förlorad för trelleborgarna:

Annons

– Ja, det var nog ingen som trodde på poäng då, menar Fredrik efteråt och han fortsätter:

– Efter deras mål till 7– 5 plockade vi ut Johan (Olsson) i målet och efter 59.07 gjorde Kristian Andersson 7– 6 efter en målvaktsmiss. Hemmamålvakten skulle försöka göra mål i tom bur och då tog Kristian pucken. Med endast 22 sekunder kvar kvitterade sedan Niklas Borgqvist och då var det Robin Lindahl som assisterade.

Tyvärr fick Niklas Borgqvist ena tummen avslagen i målögonblicket och därmed blir han också ett avbräck för Tif Vikings i kommande playoffspel.

– Många i laget var bra i dag men jag vill ändå ge Kristian Andersson extra beröm, avrundar Fredrik Hallberg.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons