Annons

Vikings femte raka var historisk

Tif Vikings imponerar mer och mer i division tre-hockeyn och i går stod spelarna för en historisk bedrift i Karlskrona. - Vi har aldrig tidigare vunnit här! förklarar Fredrik Jönsson från Karlskrona.
Sport • Publicerad 9 november 2003

Vinsten kom att lyda på 6-1 efter 2-0, 2-0 och 2-1 som periodsiffror men det märkliga är inte bara segersiffrorna utan skottstatistiken. Den vann nämligen hemmalaget med 37-33! - Mattias Björk i målet var helt otrolig och han höll nollan ända tills det återstod mindre än tio minuter, förklarar Fredrik. Martin Andersson inledde målskyttet till 1-0 och kedjan med honom, Henrik Moritz och Fredrik Dahlqvist var ovanligt framgångsrik och stod för hälften av målskörden. Henrik blev dubbel målskytt - fram till 0-4 och 0-5. Övriga mål gjordes av André Jönsson, Niklas Borgqvist och Mattias Mårtensson. I och med segern drar också Tif Vikings ifrån i tabelltoppen och leder nu med hela fem poäng före tvåan Hässleholm.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons