Annons

"Vi vinner över Olympic/Viking"

Efter segern mot IFK Malmö på bortaplan i tisdags har involverade mungiporna uppåt och "Mr Stavsten himself", Eje Wilör, verkar ganska säker: - Vi vinner över Olympic/Viking - det är jag nästan säker på!
Sport • Publicerad 10 januari 2003

Då minns Eje gärna hemmamatchen mot helsingborgarna - som besökte Söderslättshallen så tidigt som den 27 september och som då fick återvända med 20-34 i bagaget. - Då spelade vi riktigt, riktigt bra och kanske är det också den allra bästa matchen under hela säsongen, siar Eje. Precis som senast stod då Johan Nilsson i målet för en briljant insats och Johan står så klart även mot Olympic/Viking denna gång. Mot IFK Malmö fanns tränaren Christian "Mini" Åkerman omklädd och gjorde till och med ett halvminutrsinhopp och anledningen var Peter Matthijs problem med ryggen. - Nu ligger Mini rejält nerbäddad och därmed är nog spel för hans del uteslutet och vi hoppas på Peters medverkan. Han kommer att testa före matchen, avrundar Eje. Intresset kring Stavsten har stegrats efterhand som serien fortgått och inför matchen i Helsingborg har man ordnat med två supporterbussar. Dessa avgår från Söderslättshallen i morgon kl 15.30 - och beräknas bli fullbesatta!

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons