Annons

"Vi är inte ett dugg bättre än tabellen visar."

Det saknas helt klart aggressivitet i dagens TFF och ett sargat självförtroende därtill kan man enkelt skönja under ett träningspass. Under fredagen var det si och så med mycket och Lasse Larssons uppgivenhet efter sista momentet säger en hel del:
Sport • Publicerad 14 juni 2002

- Här kör vi världens enklaste teknikövning och så sprids bollarna över nästan hela Vångavallen! Träningspasset var det riktiga genrepet inför söndagens hemmamatch mot Ängelholms FF - ett lag som för bara några år sedan låg i division tre men som nu sprider skräck i ex-allsvenska TFF:are. - Vi är helt enkelt inte ett dugg bättre än tabellen visar men vi är säkra på att vi kan bättre och det är viktigt att vi jobbar oss upp från just den situation vi befinner oss i, säger lagkaptenen Jonas Nilsson efter träningspasset. Han ställer sig också helt främmande till snacket om oflyt: - Det köper jag inte alls utan man förtjänar oftast det flyt eller oflyt man har. Jonas är helt klart bekymrad men tror på en bättring och han pekar också på det positiva från de senaste bortamatcherna: - Visserligen förlorade vi mot Frölunda men laget spelade faktiskt mycket bra och jag tycker att vi skötte oss bra, när vi tog fyra bortapoäng mot Brage och Mjällby tillsammans. Alf Westerberg ser fräsch ut, där han leder truppen på träningsplanen men det är möjligt att skenet bedrar och han håller med Jonas, beträffande tabelläget. - Jag sover gott om nätterna men visst tar man det med sig även hem och jag hoppas givetvis på tre viktiga poäng mot Ängelholm. TFF-laget: Pål Lundin-Mattias Kronvall, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Dennis Melander-Jens Sloth, Johan Laursen, Jonas Nilsson, Patrik Svensson-Greger Andrijevski, Kristian Haynes. Avbytare: Fredrik Persson, Jörgen Eriksson, Ola Larsson, Michael Nilsson, Christian Andersson och Wellington Andersson.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons