Annons

Vellinge bäst i kommunderbyt

Även om läget i botten ser i det närmaste hopplöst ut för Vellinge IF, tog det ungdomliga laget andra raka segern i kommunmötet med BK Näset.
Sport • Publicerad 14 september 2009

HÖLLVIKEN.

2–1 (1–1) slutade matchen efter mål av Andreas Persson och Viktor Andersson.

Annons

I och med segern går Vellinge upp på samma poäng som just BK Näset men med hela sju poäng upp till räddningsplankan Sjöbo på sista kvalplatsen i botten av division fyra.

Tre omgångar återstår och därmed ju nio poäng att spela om och därmed finns ju åtminstone den teoretiska chansen kvar för de båda kommunlagen.

I division fem har Skanör/Falsterbo sjabblat till det rejält i Malmöfemman och efter förra omgångens 3–3 mot Prespa Birlik var det nu dags för ett annat bottenlag att ställa till det. Palestinska vann nämligen med 2–1 (0–0).

– En extremt dålig inställning från vår sida och det är den djupaste svacka jag varit med om i något lag överhuvud taget, inleder tränaren Magnus Möller efteråt.

Oavsett både inställning och formsvacka – Skanör/Falsterbo bör klara en kvalplats uppåt och har sex poäng ned till Husie.

I den södra femman spelade Östra Torp borta i Skurup och där blev det 1–1 (1–0) och Torps mål gjordes där av Kaj Nurmi.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons