Annons

Vardagsmotion i fokus i ny blogg

Annika Thunell från Västra Alstad har nyligen startat bloggen "I vått och torrt" om träning och motion på trelleborgsallehanda.se.
Sport • Publicerad 12 februari 2014
Foto: 

Berätta om dina tankar med bloggen?

– Jag är en rätt vanlig motionär som jag tror att många kan känna igen sig i. Är gift, har två barn och en massa måsten i livet. Men det gäller att ändå klämma in träningen i vardagen. Jag hoppas att folk blir inspirerade och inte irriterade...

Annons

– Jag hade en Tjejklassikerblogg tillsammans med fotografen Anette Sjöstrand tidigare. När vi hade fullföljt klassikern kände jag att det blev väldigt tomt och trist. Jag ville hitta nya utmaningar i min träning.

Efter tjejklassikern – vilka utmaningar väntar dig 2014?

– Jag hade tänkt genomföra Trelleborgs triathlon i början av juni och springa loppen i Trelleborgsklassikern. I sydöstra Skåne finns också en del intressanta lopp och ett projekt är att springa Wallanderloppet, Kåsebergaloppet och Österlen lyser samma år.

Varför heter bloggen I vått och torrt?

– När jag genomförde Tjejklassikern 2013 önskade jag att jag hade varit bättre på frisim. Av en slump blev jag anmäld till en crawlkurs i vår. Det gav mig en nytändning för att återuppta bloggandet.

Annikas blogg hittar du här: http://blogg.trelleborgsallehanda.se/annika/

Louise Löfgren
Jan Ohlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons