Annons

Välfyllt och lättsamt

TFF-årsmötet blev till en både välfylld och lättsam tillställning, där närmare 100-talet medlemmar fanns på plats i Malmrossalen. Avgående ordföranden Bo Forsén ledde mötet och han hade en ganska lätt uppgift och inom loppet av en dryg halvtimme hade han klubbat igenom de första 22 punkterna på dagordningen.
Sport • Publicerad 10 februari 2003

Den 23:e var "avtackning och utdelning av utmärkelser" och den 24:e var avslutning - som samtidigt blev till en början. Här tog nämligen den nye ordföranden Per-Anders Abrahamsson till orda och han gjorde en bejublad entré. Lättsam och vältalig och med långt mer än ett uns av humor innanför professorskostymen. Den första uppgiften Per-Anders fick var att utnämna avgående kollegan Bo Forsén till hedersmedlem och det var i sig ett ganska unikt beslut. Bo har nämligen endast suttit som ordförande i fyra år men kvarstår nu i rollen som ordförande i valberedningen. Där får han rutinerat sällskap i form av både Gunnar Persson och Rune Andersson, där den sistnämnde ersätts med Håkan Gunnarsson - som nyvald.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons