Annons

V Ingelstad förbi Stavsten och Gislöv

De båda uppskjutna matcherna i helgen - på grund av skyfallet då, Västra Ingelstad-Kosova och Kick-FC Höllviken, spelades under tisdagskvällen och även om alltså varken Stavsten eller Gislöv spelade, så blev båda förlorare.
Sport • Publicerad 6 augusti 2002

Västra Ingelstad passerade nämligen båda i tabellbotten efter klara 5-1 (2-0) hemma mot Kosova och även om hemmalaget var lika överlägset som siffrorna visar, så finns det ändå förklaringar till att resultatet blev precis omvänt jämfört med matchen i Malmö i våromgångens andra omgång. - Vi har flera av våra spelare hemma i Kosova på semester och därför kommer vi att ha ett försämrat lag i ytterligare två omgångar, förklarade en av flera Kosova supporters på plats. Fredrik Andersson låg bakom väldigt mycket av Ingelstads gladfotboll framåt i stort. Han gjorde 1-0 efter dryga halvtimmens spel och hade ett par ytterligare chanser innan Roger Ekberg kunde göra 2-0 strax före pausen. Därefter var det Fredriks tur igen till 3-0. 4-0 var kvällens mål nummer ett, där Jonas Nyhlin knall- och pricksköt in bollen i ena krysset på en frispark. 5-0 var ett halvt självmål, där Dennis Andersson var siste hemmaspelare på bollen. kanonskott av arifi Kvällens mål nummer två avslutade målfesten och då var det Kosovas tur. Blerim Arifi sköt ett kanonskott i det bortre krysset och det var också enda gången i matchen som Stefan Evehammar var överspelad och han tillhörde de bättre på planen. Kick-FC Höllviken 0-2 (0-0) På Kroksbäck i Malmö vann FC över Kick med 2-0 men enligt rapporterna kunde det målmässigt ha blivit långt mer. - Jonas (Myllenberg) gör båda målen men han missade dessutom säkert en handfull chanser, förklarade Lasse Vemmerstad efter matchen.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons