Annons

Utredning dröjer efter fylleskandal

Utredningen efter den fylleskandal där tre handbollsspelare från Ystad hade huvudrollen har dragit ut på tiden.
Sport • Publicerad 12 augusti 2008

Det var tidigare i somras som Fredrik Petersen, Oscar Carlén och Sebastian Seifert alla skämde ut sig efter landskampen mot Tyskland. Spelarna var kraftigt berusade och saker för tiotusentals slogs sönder på hotellet.

De aktuella spelarna är avstängda tills vidare. Svenska handbollsförbundet har tillsatt en utredning som bland annat ska ligga till grund för de framtida straffen. Utredningen pågår, men har dragit ut på tiden.

Annons

- Vi har kommit en bit, men är inte klara. Det beror främst på att det är lite svårt att få tag i folk så här i sommartider. Och just nu har vi en del personer som vi vill komma i kontakt med på plats i Kina, säger handbollsförbundets Lasse Tjernberg och syftar på damlandslaget som också bodde på det aktuella hotellet.Har ni fått räkningen från hotellet?

- Nej, vi väntar fortfarande på den och har kontaktat hotellet i ärendet, säger Tjernberg.

Jan Ohlsson jan.ohlsson@allehandasyd.se
Jan Ohlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons