Annons

Uppgifter: Han blir TFF:s anfallsvärvning

Óttar Magnus Karlsson, 21-årig anfallare från Island. Han är vad TA-sporten erfar TFF:s anfallsförstärkning.
Fotboll • Publicerad 27 februari 2018
Foto: Tom Wall

Enligt källor till TA-sporten kommer TFF att låna den isländska anfallaren Óttar Magnus Karlsson från norska Molde under kommande säsong.

Klubbdirektör Mattias Kronvall bekräftade för TA-sporten på måndagskvällen att klubben letar efter anfallsförstärkning efter att Salif Camara Jönsson slitit av hälsenan, och att något kunde bli klart i veckan.

Annons

Nu verkar det som att valet fallit på Óttar Magnus Karlsson.

Han är fostrad i klubben Vikingur Reykjavik, men flyttade 2013, när han var 16 år, till Ajaxs ungdomsorganisation.

Under fyra månader i början av 2016 var han utlånad till Sparta Rotterdam. I april 2016 återvände han till Island och moderklubben Vikingur.

I augusti förra året värvades han av norska Molde. Men nu ska, enligt uppgifter till TA, Molde ha gett klartecken att låna ut honom till TFF.

Óttar Magnus Karlsson fyllde 21 år i onsdags. Anfallaren är 1,90 meter lång och har gjort fem A-landskamper för Island och gjort ett landslagsmål. Han har även representerat Islands samtliga U-landslag.

TA-sporten har sökt klubbdirektör Mattias Kronvall utan framgång.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons