Annons

Ungt TSS-lag hoppas på JSM-medaljer

Stärkta av framgångarna på Sumsim åker TSS till JSM i Umeå med en 16 simmare stark trupp. Kim Ödin kan ha den största medaljchansen.
Sport • Publicerad 26 november 2003

- Sett i sin helhet är det ett ungt gäng som åker till JSM och i många fall är det en prestation bara att ha kvalat in, säger chefstränare "Bebbe" Mattsson. Vilket inte betyder att medaljchanser saknas. - Vi saknar verkligen Jonas Tilly (i USA) men vi har ett gäng killar som är på gång. Filip Rudin hoppas jag ska kunna figurera i några finaler. Niclas Clausen ska också kunna kriga i toppen, på medley framför allt. Sedan bör killarna ha möjligheter på frisimslagkappen. - Men den allra bästa möjligheten bör Kim Ödin ha. Simmar hon som på GP i Göteborg i helgen bör hon definitivt vara med och kriga om medaljer, säger Bebbe. På GP i Göteborg, som också var EM-kval, missade Kim Ödin en EM-plats med 18 hundradelar på 100 rygg och hennes 1.03,03 var två hundradelar över personbästa. JSM börjar på torsdag och pågår fram till och med söndag. TSS truppen till JSM: Marcus Espert, Madeleine Lindahl, Sandra Kirstein, Filip Rudin, Patrik Ericsson, Pontus Ericson, Niclas Clausen, Adam Olsson, Torbjörn Paulsson, Göran Eriksson, Kim Ödin, Claudia,Sebastianson, Cassandra Ljungdahl, Johanna Sundman, Emelie Olsson, Justina Ignatowicz.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons