Annons

Ungdomligt TFF chanslöst

TFF är inne i en trend fylld av elände och i går förlorade reserverna hemma mot Mjällby med hela 0–7 (0–2). Det ska dock sägas att det handlade om ett ovanligt ungt TFF-lag i dessa sammanhang.
Sport • Publicerad 11 maj 2010

TRELLEBORG. Med från AIK-truppen fanns bara Philip Milenkovic, Max Nilsson, Max Westerberg och Fisnik Shala och av dessa fick Philip och Fisnik hoppa in på Råsunda. Med på Råsunda fanns även Carl Wachtmeister på bänken men 20 minuter före avspark mot Mjällby-reserverna tvingades Calle kasta in handduken.

– Jag blev alldeles stel i nacken och det handlar väl om en lättare nackspärr och som väl tar några dagar. Det är möjligt jag kunnat stå men det var onödigt och därför fick Filip (Nilsson) stå, förklarar Calle Wachtmeister efter matchen.

Annons

Philip Milenkovic blev frilägesutvisad efter 70 minuter men oavsett var TFF chanslöst mot ett betydligt mera rutinerat Mjällbylag.

– Det är det klart yngsta lag jag någonsin lett i U21-sammanhang och med facit i hand var det alldeles för ungt. Vi påverkas ju helt klart av seniorernas skadeelände och i matcher som denna behöver vi några spelare med allsvensk rutin för att klara av det, summerar tränaren Hannu Sirviö.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons