Ungdomar hittade rätt

OK Lindéna och Halmstad OK var arrangörer av tredagarstävlingen i orientering som i helgen ägde rum i trakterna kring Halmstad. Förutom många svenska fanns både norrmän och danskar på plats för att kämpa om placeringar i den kuperade terrängen.
Sport • Publicerad 15 mars 2004

För OK Kontinents del började helgen bra. Vid nattorienteringen på fredagskvällen segrade Emil Westesson i klassen H14, medan kusinen Malin Jensen tog första platsen i D12. krävande terräng Lördagens terräng visade sig vara väldigt krävande och de som klarade sig bäst i den kuperade omgivningen denna dag - bland "kontinentare" - var Gustav Lindqvist som segrade i Ö2, Victor Jensen i klassen H14 som placerade sig på en andra plats endast 25 sekunder efter segraren samt Anna Thorell-Jönsson, som blev tvåa i klassen D45. Söndagens budkavletävling avgjordes i samma terräng som på lördagen. Kvällen och nattens snöblandade regn gjorde det om än lite jobbigare för löparna.Återigen var det klubbens 14-åringar som gick bäst. Emil Westesson, Elin Arnshed och Victor Jensen stod som fina tvåor på prispallen denna eftermiddag.