Annons

Unga simmare höll sig framme i Simiaden

Sport • Publicerad 27 maj 2008

>Efter kvaltävlingarna i bland annat Staffanstorp för en månad sedan var det i helgen dags för finalerna i Simiaden.

Denna gång simmades dessa i Ängelholm och från Trelleborg kom simmare från både TSS och Trelleborg Kappsim. Dessutom fanns även simmare från Vellinge-Näset.

Annons

TSS och Vellinge-Näset hade både bredden och toppen bland de äldre ungdomarna, elva och tolv år. Trelleborg Kappsim var representerad bland nio- och tioåringarna. En och annan från TSS fanns även med här och bäst klarade sig Matilda Klintberg och Amanda Granborg.

Hanna Cronqvist, Robin Nilsson och Victor Lloyd vara tre av TSS-ungdomarna som klarade sig bra i flera grenar. I Vellinge-Näset gäller samma sak för Anton Andersson och Rebecca Håkansson.

I Trelleborg Kappsim kom Måns Alpfors främst i ett par grenar och lagkompisarna Viktor Hansson och Wiktor Davidsson finns också noterade långt framme i prislistorna.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons