Annons

Ulf Larsson har respekt för IFK

I afton möter Ulf Larsson sitt gamla lag. TFF-tränaren fick sin fotbollsfostran i IFK Malmö och möter dem nu för första gången. - Det är med blandade känslor men TFF är min arbetsgivare och är laget som gäller fullt ut. Men IFK har fostrat mig och jag har även tränat laget, så visst kittlar det i ryggraden, säger Ulf Larsson inför kvällens drabbning på Vångavallen.
Sport • Publicerad 13 augusti 2002

Ulf Larsson har bra koll på "di gule" och han var på Malmö IP senast i lördags när seriesuveränen Frölunda betvingades med 1-0. - Ett spännande lag som sällan spelar dåligt. Ibland spelar de väldigt bra och när de inte gör det håller de en jämn nivå vilket gör dem svårbesegrade. I TFF finns flera frågetecken och vill det sig riktigt illa kan Ulf Larsson och Anders Grimberg tvingas till förändringar i varje lagdel jämfört med matchen mot Åtvidaberg. I målet är Pål Lundin ett osäkert kort. "Pålle" tvingades utgå i söndags och har inte tränat sedan dess (hela laget var träningsfria under tisdagen). Bakom honom är Fredrik Persson åter tillgänglig och Fredrik gjorde ett strålande inhopp borta mot IFK sedan Pål Lundin visades ut. Då räddade "Frits" en poäng men tipset är ändå att Pål Lundin vaktar buren. Peter Abelsson drog på sig säsongens tredje varning mot Åtvidaberg och är avstängd. Jörgen Eriksson trolig ersättare då Ola Larsson nyss varit skadad. På mittfältet petas Wellington Andersson till förmån för Andreas Olsson och i anfallet saknas vadskadade Greger Andrijevski. Trolig laguppställning: Pål Lundin - Mikael Nilsson, Thomas Magnusson, Jörgen Eriksson, Dennis Melander - Patrik Svensson, Jonas Nilsson, Jens Sloth, Andreas Olsson - Christian Andersson, Kristian Haynes.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons