Tyresö väntar för TFF

På söndag åker Trelleborgs FF till Stockholm för match mot AIK. Snart upprepas flygresan. Svenska cupen lottades på onsdagen och TFF ställs mot division två-laget Tyresö.
Sport • Publicerad 14 april 2004

- Det är ingen höjdarmatch och då tänker jag inte på motståndet utan på resan, säger Ulf Larsson när TA-sporten meddelar honom lottningen. - Det är en tung resa för föreningen, det kostar att flyga till Stockholm. Ulf Larsson sticker inte under sto med att han föredragit något av de skånska lagen. Tyresö håller till i division 2 Östra Svealand. Laget klarade sig med nöd och näppe kvar i tvåan i fjor - höll sig kvar tack vare kval. - Det är alltid tufft att möta lag från Stockholms området, säger Ulf Larsson som dock hoppas på framgångar i cupen. - Har vi ställt upp så får vi satsa. Allsvenskan kommer först men cupen har hög prioritet. Jag tänker gå runt på spelare som inte fått så mycket speltid. När matchen spelas är ännu oklart men omgångens 32 matcher ska vara spelade senast den 6 maj. Ett tufft program väntar TFF. I allsvenskan möter TFF i tur och ordning AIK borta, Landskrona hemma, Malmö FF hemma och Hammarby borta. Matchen mot Tyresö måste ha spelats innan Hammarby-matchen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.