Två perioder räckte för Tif Vikings mot Kryptonics

3–0 efter första och 6–0 efter andra perioden sedan verkade det som om Tif Vikings var nöjda för dagen. Till sist vann man också hemma mot Malmö Kryptonics med 7–2.
Sport • Publicerad 25 oktober 2010

Logiskt innebär det att gästerna vann sista perioden med 2–1 men till sanningen hör att Tif Vikings enkelt kunnat vinna även denna period. Man kom fram i ena fri-läget efter det andra men Max Lindgren i gästernas mål frejdade buren med stor skicklighet. Det förstår man ännu bättre vid en titt i skottstatistiken – som vanns av Tif Vikings med förkrossande 54–16.

Två tvåmålsskyttar låg bakom segern och det var Lukas Lundberg och Timothy Wihlborg som gjorde vars två mål.

– Jag är nöjd med de två första perioderna men i den sista verkar det som vi sitter kvar i omklädningsrummet och bara hade att spela av matchen. Vi visste hur vi skulle spela och vann en träningsmatch mot Kryptonics före serien med 7–4. Det gällde att ligga rätt och ha tålamod som vi gjorde i de två inledande perioderna, säger Tif–tränaren Pontus Mårtensson.

Nicolinn Nilsson
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.