Två pallplatser på Segerundan

Sport • Publicerad 10 september 2004

Friidrott. Vid helgens 10-kilometerslopp i Malmö, Segerundan, lyckade IFK Trelleborg få två löpare på pallen. Patrick Nilsson och Erica Rönnhage tog vars en tredjeplats. För Patrick blev det nytt personbästa med tiden 31.12 och han var endast sju sekunder från andraplatsen. Erica nådde målet efter 41.16.

IFK:are gladde på ungdomsspel Trelleborgare med i Skånelag

Friidrott. IFK Trelleborgs Mattias Green och Viktor Malm uttagna i Skånelaget för 16-17-åringar. Mattias Green skall tävla i höjdhopp och Viktor Malm skall vara med på 400 meter häck. Skåne möter Småland och Själland i en distriktsmatch på Bornholm på lördag.

Framgångar i budkavle-DM

Orientering.Vid budkavle-DM på söndagen deltog tre lag från OK Kontinent i klassen propaganda-kort. OK Kontinents Lag 2 med Anders Hansson, Pontus Renmarker och Patrik Karlsson blev tvåa, 20 sekunder före Lag 1, bestående av Anna Thorell-Jönsson, Gustav Lindqvist, Maria Jönsson och vann därmed den interna kampen. I ungdomsklasserna hade Kontinent lag i bland annat H16 där Emil Westesson, Fredrik Jönsson och Robin Westesson tog en fin tredje plats, 13 minuter före fyran. Även D16-tjejerna Helene Nyberg, Malin Arnshed och Anna Brodin gjorde en bra tävling och slutade på fjärde plats.