Annons

Två nya spelare klara för TFF

Dennis Petersson, målvakt från FC Trelleborg och Oscar Johansson, yttermittfältare från Värnamo är de två senaste pusselbitarna i TFF:s allsvenska lagbygge.
Fotboll • Publicerad 22 januari 2018
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

22-årige Oscar Johansson startade samtliga matcher för IFK Värnamo i superettan 2017 och gjorde nio mål. Nu blir han TFF:s andra värvning från Värnamo, efter att Victor Nilsson blivit klar sedan tidigare.

– Oscar är en spelare som haft en fin utveckling. En löpstark spelare, inte en renodlad ytter utan en spelare som också kommer in i banan. Jag tror han kan göra mycket nytta för oss med sina löpningar. Med tanke på hans ålder ser vi att han kan utvecklas ytterligare, säger Patrick Winqvist, tränare i TFF.

Annons

Johansson är överens med TFF om ett treårskontrakt, och kommer att börja träna med TFF nästa vecka.

23-årige målvakten Dennis Petersson återvänder till TFF efter två säsonger då han spelat med FC Trelleborg. Nu blir han andramålvakt bakom Marko Johansson.

Petersson skrev på måndagen på ett ettårskontrakt med TFF.

– Det är en dröm att kunna spela fotboll på heltid. Det känns väldigt bra, jag är taggad, säger Dennis Petersson, som har IFK Trelleborg som moderklubb.

På lördag börjar TFF:s försäsong med hemmamatch mot Värnamo.

Björn GustavssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons