Annons

Tusen premiärbiljetter sålda

TFF har sålt 3 000 biljetter – och det en dryg vecka innan allsvenska premiären. "Vi har ett stort sug", säger Barbro Bengtsson.
Sport • Publicerad 28 mars 2007

TFF:s marknadsansvarige har inte upplevt ett liknande intresse under sina fyra år i klubben.

Till premiären mot IFK Göteborg den 6 april har drygt 1 000 biljetter sålts i förköp. Därtill har 500 biljetter sänts till Göteborgs supportrar.

Annons

Till andra hemmamatchen, derbyt mot Malmö FF, 22 april, är närmare 1 800 biljetter sålda. Ungefär lika många tilldelas MFF Support.

Då är årskorten inte inräknade. TFF har sålt 1 200 årskort, att jämföra med 700 i fjol.

– Vi har tre olika varianter och möjligheten att välja nivå har varit väldigt omtyckt, säger Barbro Bengtsson.

Hon tror på ett utsålt Vångavallen mot MFF, så säker att hon förklarade för en tidning att hon redan tillverkat en skylt: "Utsålt Välkommen tillbaka den 6 maj då vi möter Brommapojkarna"

Problemet var att skylten inte var tillverkad och när tidningen ville ha en bild på Barbro och skylten fick hon snabbt se till att den blev till.

– Drömmen är att få sätta upp den. Vilken grej, säger Barbro.

Det sug som Barbro beskriver hoppas hon klubben kan ta tillvara. En gång i månaden ska A-laget träna utanför Trelleborg.

Första anhalt Skurups AIF.

– Sedan bjuder vi på 150 ståplatsbiljetter till deras ungdomar, till matchen mot MFF. Vi måste växa utanför kommunen. Jag är övertygad om att vi som allsvensk klubb gör en insats för skånsk fotboll. Kan vi väcka intresset hos fler så spiller det över även på oss.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons