Annons

Tungt fall för Palmstaden

Jesper Andreasson gjorde tre mål i sista perioden. Men vad hjälpte det. Palmstaden föll med 4-7 mot Sundet.
Sport • Publicerad 3 november 2005
Peter Fallesen hade inte mycket hjälp när Palmstaden föll mot Sundet, 4–7. @08 Bildbyline:BILD: Emilia Olofsson
Peter Fallesen hade inte mycket hjälp när Palmstaden föll mot Sundet, 4–7. @08 Bildbyline:BILD: Emilia OlofssonFoto: 

Bortaseger senast och hopp om avancemang i tabellen när Sundet kom på besök i en viktig match " båda lagen under strecket inför mötet.

Men Palmstaden föll tillbaka i gamla synder.

Annons

– Deras tre snabba mål i sista perioden avgjorde. Då gjorde vi individuella misstag, tyvärr, sa assisterande tränaren Joacim Landgren.

Sundetspelarna fick ohotade avlossa skott i farliga lägen, ingen hemmaspelare var i närheten.

– Går en bort sig så blir det så här, menade Landgren.

2"3 blev till 2"6 på mindre än fem minuter. Det hjälpte inte att Palmstaden satsade allt framåt, tog ut Peter Fallesen och spelade sex mot fem de sista åtta minuterna.

Jesper Andreasson, som reducerade till 2-3 i inledningen av tredje perioden, rakade in två reduceringar till. Närmare än 4-6 kom aldrig hemmalaget.

– Vi måste vara ännu mer taggade och öka tempot på träningarna, ansåg Joacim Landgren som inte var nöjd med inställningen.

– Sundet saknade fyra av sina bästa spelare och kämpar ordentligt i första perioden. Samtidigt ställer vi ut skorna. En bred trupp hjälper inte, Palmstaden parkerar sist i tabellen efter en seger och sex förluster. Avsaknaden av bland andra Zoran Kitanoski är en förklaring.

– De givna målen som kom i fjol kommer inte i år. Det hade räckt för att vinna den här matchen, men jag tror vi har haft en för stor generationsväxling för fort.

– Men det finns kompetens i laget, tyvärr utnyttjar vi den inte till max. Vi måste inse att vi spelar en division högre i år, sa Joacim Landgren.

Spelledigheten, nästa match är mot Örkelljunga hemma nästa söndag, innebär fyra nyttiga träningspass.

Annons

– Då kommer det se bättre ut, lovade Joacim Landgren.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons