Annons

Tufft för Skansen

Div. VII. BK Skansen hade det svårt i botten av division sju i fjor och redan efter en match i år kan man nog sia om ungefär samma situation i år för Albäcksgänget. I premiären blev det nämligen 2-5 (1-2) mot VVK från Malmö men till detta ska läggas ytterligare minst en skopa full med elände.
Sport • Publicerad 18 april 2005

– Ja, efter fyra minuter fick vi vår sisteman, Fredrik Jönsson, skadad och efter halvtimmen blev Bujar Bunjaku utvisad och mot slutet fick vi ytterligare skador. Tommy Teglasi skadade ljumskarna svårt och mot slutet hade vi ingen ordinarie kvar i backlinjen, förklarar en hårt prövad Skansentränare, Per Sandberg.

Skansens båda tröstmål gjordes av Thomas Boder och Azem Bunjaku.

Annons

Tre Lyktor-Behar 0– 1

I går spelades årets första – av sammanlagt sex – Albäcksderbyn och Behar drog längsta strået mot Tre Lyktor. Segern skrevs till 0– 1 (0– 1) sedan Admir Islamovic avgjort minuterna före pausen på en frispark. Bollen smet invid närmaste stolpen precis under Martin Jönsson i Tre Lyktors mål och det var inte orättvist att Behar vann. I speciellt den första halvleken, med vinden i ryggen, var man klart bäst och man hade också planens i särklass bäste spelare i Damir Islamovic.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons