TTK-veteraner tog hem SM-bronset

I helgen avgjordes slutspelet i lag för juniorveteraner i Albäckshallen och hemmalaget, TTK, tog hem SM-bronset. Åldersklassen benämns även H35 och TTK-laget bestod av Ola Svantesson, 45, Claes Ramel, 39, Peter Haraldson, 43 samt Mats Jönsson, 40 år.
Sport • Publicerad 4 april 2004

- Det har emellanåt bjudits på riktigt bra tennis, meddelar tävlingsledaren, Mats Jönsson. Juniorveteranernas serietennis är indelad i fyra regionala serier och det var därför de fyra seriesegrarna som gjorde upp om SM-tecknen i Albäckshallen. TTK-Gothia Tennis, Göteborg och Piteå-Malmen utgjorde semifinalerna och här vann Gothia och Malmen klart. - Ja, det blev 4-0 i båda matcherna, informerar Mats. Mot Gothia var Ola Svantesson närmast att ta en seger men han föll i tredje set mot Johan Claesson med klara 1-6 - efter 7-6, 6-7 i de båda inledande seten. Malmen tappade inget set i semifinalen mot Piteå och man var inte sämre i gårdagens final mot Gothia. TTK vann alltså matchen om bronset och man vann med 3-1 enligt följande: Claes Ramel-Anders Hedman 6-0, 6-3, Peter Haraldson-Lars Nordlund 6-0, 6-2, Ola Svantesson-Lars Oscarsen 6-2, 6-2 och Peter Haraldson/Mats Jönsson-Anders Hedman/Lars Oscarsen 0-6, 7-6, 2-6.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.