Annons

Trög start i Höllviken

Det går trögt för både Höllvikens Gif och BK Näset och även om båda lagen tog poäng i går, så var det ingen som var riktigt nöjd efteråt.
Sport • Publicerad 30 april 2005

Höllvikens Gif var i Laholm och där blev det 1– 1 (1– 0) sedan Gif legat på och jagat ett segermål under åtminstone sista halvtimmen.

– Vi hade bollen rullande på mållinjen och pressade nästan i ett men inget ville sig och så har det varit i de senaste två matcherna, menar lagledaren, Lasse Vemmerstad efter matchen.

Annons

Varken Lasse eller tränaren, Caspar Pauckstadt var nöjd men båda är samtidigt säkra på att det snart måste lossna på allvar. I nästa hemmamatch väntar dock svårspelade Hässleholm och inget är givet i den tuffa södertvåan.

– Laholm tog ledningen på nick efter en frispark och då hade det gått nästan precis en halvtimme. Sedan dröjde det tio minuter in i andra halvlek, innan vi kvitterade. Också det på en nick, sedan Johan Isgren språngnickat in bollen från nära håll, förklarar Lasse.

Samme Johan hade en liknande språngnick mot slutet men den bollen kom aldrig längre än till mållinjen och Lasse Vemmerstad avrundar så här:

– Alla kämpar på och andra halvlek är emellanåt riktigt bra. BK Näset nådde samma resultat, 1– 1 i matchen mot Asmundtorp men skillnaden var den att Näset ledde ända tills det återstod fem minuter av matchen. Då kunde Jonas Brorssons mannar rädda en poäng – på en straffspark!

– En helt korrekt dömd straffspark och inget att säga om, menar Mattias Palm, lagledare i Näset.

Näset tog ledningen tio minuter in i andra halvlek och det var en riktig delikatess, signerad Jonas Myllenberg.

– Ett sagolikt mål, där Jonas får bollen vid mittlinjen. Springer ner mot ena hörnflaggan och gör sedan tre dubbelfotsdribblingar i rad, innan han avslutar med ytterligare en på målvakten, innan han slår in bollen i målet, förklarar Mattias.

Jonas Brorsson tränar alltså numera just Asmundtorp men i går fick han avsluta på läktaren, dit han förpassades av domaren med s0 minuter kvar. Samma straff åkte hemmatränaren, Jan-Åke Jönsson, på tio minuter längre fram...

Sigge Hansson

FOTBOLL HÖLLVIKEN Div 2 och 3
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons