Annons

Trelleborgslaget mot Sheffield Wednesday

De som varit mest flitiga får vara med. Så gick resonemanget mellan de tre tränare som tagit ut den Trelleborgskombination som möter Sheffield Wednesday på Vångavallen den 18 juli.
Sport • Publicerad 12 juni 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Stående från vänster: Bertil Olsson (tränare Anderslöv), Fredrik Herrstedt (Ymor), Patrik Rehn (Ymor), Apostolos Papias (IFK), Mikael Lendt (Ymor), Kai Nurmi (Ymor), Mattias Jönsson (Ymor), Fredrik Jönsson (Anderslöv), Michele Liuzzi (tränare IFK) och Patrik Edvardsson (tränare Ymor). Sittande från vänster: Magnus Persson (IFK), André Hansson (Anderslöv), Marcus Andersson (Anderslöv), Senad Klempic (IFK), Dan Sadé (IFK), Joakim Moberg (Anderslöv), Avdyli Elbasan (IFK) och Meysam Javan (IFK). Saknas gör Anderslövs Joakim Persson.BILD: TOMAS NYBERG - De som jag har tagit ut har varit de som har tränat flitigast och som visat störst moral i matcherna, säger IFK-tränaren Michele Liuzzi som har sex spelare med. Matchen mot det engelska division ett-laget innebär en utmärkt möjlighet för spelarna att få visa upp sig. Det menar Ymortränaren Patrik Edvardsson. - För vår del handlar det om spelare i division fem och för dem är matchen mot Sheffield en härlig morot och de får spela inför storpublik. En härlig inspiration. Patrik Edvardsson påminner om förra årets match mot Grimsby, då stod Trelleborgskombinationen upp bra. - Samtidigt är lagen som kommer hit i en uppbyggnadsperiod inför ligastarten, de är under hårdträning, säger Anderslövs Bertil Olsson. De tre har samordnat uttagningen på så vis att de tagit ut spelare från olika lagdelar. IFK har sex spelare med, Ymor och Anderslöv fem var. - Men alla får spela och målvakterna byter i paus, säger Bertil Olsson som apropå målvakter ser fram emot att se vad Joakim Moberg kan prestera mot engelsmännen. Conny Thuné i Ymor säger att mycket hänger på vädret men det lär i vart fall inte hindra att ett antal Sheffieldanhängare kommer till Trelleborg. - Från England har de aviserat att 300 personer redan visat intresse att komma till Sverige och lagets danska fanklubb säger att mellan 50 och 100 anhängare kan komma till matchen från Danmark, säger Conny Thuné. Matchen startar 19.00 men det finns en rad arrangemang som omgärdar huvudföreställningen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons