Annons

Trelleborgs Oskar Svensson missar JEM på Cypern

Trelleborg ABK:s lyftarlöfte, Oskar Svensson, var uttagen att representera Sverige vid JEM i Limassol på Cypern kommande vecka.
Sport • Publicerad 17 november 2010

En meniskskada stoppar nu Oskar – som ändå ser framåt.

– Ja, läkaren sa att jag kommer att slippa några framtida men och att det är en vanlig skada. Det handlar ju inte om någon förslitningsskada utan förmodligen om en bit som lossnat på ena menisken, förklarar Oskar Svensson.

Annons

Skadan gjorde sig påmind för ett par månader sedan men Oskar fortsatte att träna och tävla – tills smärtan gjorde det omöjligt att fortsätta.

– Det handlar om yttre menisken i vänsterknäet denna gång. För ett år sedan fick jag en spricka i samma menisk i högerknäet, men det läktes av sig självt. Jag har fått operationstid i början av december och sedan ska det inte dröja så länge förrän jag kan börja träna igen.

INTERNAL INTERNAL
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons