Annons

Trelleborg Vikings värvar Sylvester Hjerpe

Säsongen är i full gång, men Vikings fortsätter värva. Nu har klubben gjort klart med starke poängspelaren Sylvester Hjerpe från Jonstorp.
Ishockey • Publicerad 6 november 2019
Tif Vikings förstärker laget efter en period där matcherna inte riktigt gått klubbens väg. Arkivbild.
Tif Vikings förstärker laget efter en period där matcherna inte riktigt gått klubbens väg. Arkivbild.Foto: Jonas Bergström

Han har tidigare spelat för Lunds Giants, IK Pantern och Helsingborgs HC. Nu är 28-årige Sylvester Hjerpe dock klar för Tif Vikings.

– Sylvester står för det vi ledare alltid vill ha på isen - fart, fysik och mod. Han har under sina hockeyår byggt upp en stor rutin och en enorm vinnarmentalitet. Under de träningar han varit med har han verkligen visat vilken vinnarskalle han är då han tävlar konstant, skriver ledarstaben i klubben om nyförvärvet.

Annons

Kontraktet är skrivet över även nästa säsong. De senaste åren har Forwarden stått för en stadig poängproduktion i främst division tre, men han har även spelat några matcher i division ett.

Nu vet han vad han förväntar sig av resten av säsongen.

– Att som lag vara med i varje match och ge oss chansen att vinna. Förhoppningsvis kan det ta oss långt trots att vi haft en tuffare period, säger Sylvester Hjerpe i ett pressmeddelande.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons