Annons

Trelleborg HBK:s vinstsvit bröts

Trelleborg HBK förlorade borta mot toppstridande Warta när division ett nystartade efter juluppehållet. 36–28 (16–15) innebär att HBK:s svit på fem matcher utan förlust sprack.
Sport • Publicerad 11 januari 2014

- Det är naturligtvis trist, men vi ska påbörja en ny redan mot Kristianstad på onsdag, säger Jens Eriksson, tränare i Trelleborg HBK.

HBK var med i matchen länge. Laget ledde i stort sett hela första halvlek, men i paus låg man under med uddamålet. Sedan kämpande man sig kvar tills det var tio minuter kvar då det rann iväg siffermässigt.

Annons

- Vi orkade inte i slutet. De har en bredare trupp och det gav utslag. Dessutom spelade de med två nyförvärv som vi inte kunnat kartlägga. Det gjorde att vi var lite passiva i försvaret.

Ändå tycker Jens Eriksson att insatsen var bra.

- Ja, vi åker på många utvisningar, men viker inte ner oss. Och framåt skapar vi mycket lägen, speciellt i första halvlek, säger Jens Eriksson.

Läs mer i måndagens TA eller i eTA: http://eta.trelleborgsallehanda.se/

Maria Sällberg
Tomas Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons