Annons

Tredje raka för Klagstorp

Det var inte bara i Gylle som åskådarna stod tätt i leden – som alltid fanns även mycket folk på Klagstorps IP i lördags. Hemmalaget mötte KF Malmö och vann med 3–1 (1–0).
Sport • Publicerad 10 maj 2010

Skegrietränaren Roland Johansson fanns på plats för att spionera och Skegrie möter just KF Malmö i nästa omgång. Inne i Malmö på Mellanhedens konstgräs.

Nu behövde väl inte ”Rolle” bli speciellt orolig över det spel Malmölaget presterade men väl över det hemmalaget fortsatte med. Efter tre omgångar leder Klagstorp ”sjuan” med full pott och 11–3 i målskillnad!

Annons

– Än så länge ser det ju bra ut och vi bygger mycket av vårt spel på ett starkt försvar. Martin Nilsson och Patrik Andersson där bak i mitten är duktiga men vi har många bra i laget för närvarande. En som jag gärna lyfter fram är Daniel Hedgard som gör ett jättejobb, summerar tränaren Mikael Paulsson efter matchen.

Micke” summerade också gärna målskyttarna och där blev ständigt målfarlige Robert Nilsson tvåmålsskytt men det var rutinerade Fredrik Johansson som inledde målskyttet. Fredrik smekte in en frispark långt utifrån vänsterkanten och som smet in i målvaktens bortre burgavel.

Några km söderut spelade Lilla Beddinge mot Möllan och där blev det poängkap för Malmö. Med ett mål i slutet av varje halvlek skrevs slutresultatet till 0–2 (0-1) och utan Mattias Hederströms superba målvaktsspel i hemmamålet kunde Möllans seger ha blivit flera mål större.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons