Annons

Tredje raka för Boik

Anderslövs Boik är inne i ett stim av segrar och nu tog man den tredje raka hemma mot BK Kick, där 1-0 (0-0) snarare var i underkant än att Malmölaget skulle nå ett oavgjort resultat.
Sport • Publicerad 21 maj 2002

- Vi har flyt just nu och jag tycker att vi vinner rättvist, där ju Kick hade mycket boll men utan att skapa någonting, analyserade Boik-tränaren Bertil Olsson efter matchen. Utan att kanske vara riktigt nära ett mål skapade Anderslöv såväl i den första halvleken som under inledningen av den andra flera fina chanser och oftast var Mikael Skarin inblandad. Målet lät dröja tills den 60:e matchminuten, då Joakim Persson närmast pricksköt en vänsterhörna på "Mickes" panna och Thomas Larsson i Kickmålet var helt chanslös. Division 5 Sydvästra B Anderslövs Boik-BK Kick 1-0 (0-0) Mål: Mikael Skarin

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons