Annons

Tre TFF:are i tre U21-landslag

Tre spelare från Trelleborgs FF har blivit uttagna i tre olika U21-landslag. Det skriver TFF i ett pressmeddelande.
Trelleborg • Publicerad 14 mars 2018
Från vänster: Deniz Hümmet, Óttar Magnús Karlsson tillsammans med Mattias Kronvall, samt Dennis Hadzikadunic.
Från vänster: Deniz Hümmet, Óttar Magnús Karlsson tillsammans med Mattias Kronvall, samt Dennis Hadzikadunic.Foto: TFF

Försvararen Dennis Hadzikadunic kommer att representera Sverige, vilket TA berättade om här. Dessutom har anfallarna Óttar Magnús Karlsson och Deniz Hümmet tagits ut till Islands respektives Turkiets landslag.

– Riktigt kul att våra killar är med och representerar tre olika länder. Det är roligt för spelarna och är en extra möjlighet för dem att utvecklas ytterligare i sina roller, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef för Trelleborgs FF, i pressmeddelandet.

Annons

Enligt TFF har dessutom U19-spelarna Samuel Fröjdh och Dardan Dakaj tagits ut i den svenska P18-truppen respektive U19-truppen för Kosovo.

– Det är otroligt glädjande att våra U19-spelare är med i de sammanhangen. Det visar att vår ungdomsverksamhet utvecklas och håller hög klass, säger Mattias Kronvall i pressmeddelandet.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons