Annons

Tre nya spelare klara för Höllviken

Hårdsatsande Höllviken fortsätter att förstärka damlaget inför nästa säsong.
Sport • Publicerad 22 december 2007

De senaste nytillskotten är Sofia Asp,15-årig mittfältare från LDB Malmö, Sara Bengtsson, 19-årig allroundspelare från Stavsten/Ymor och Sofia Landau, forward/ mittfältare med rutin från division ett- spel i Husie IF.

– Nu har vi 18 spelare i truppen, det är ungefär där vi ska ligga. Aktivt kommer vi inte att jaga mer, men vi säger inte nej om någon söker sig hit, säger tränaren Mats Nielsen.

Annons

Av de tre nya spelarna är Sofia Landau den mest namnkunniga. Landau återvänder nu till moderklubben, närmast efter en studieperiod i Örebro. Tidigare har det bland annat blivit division ett-spel i Husie IF för den snabba anfallaren.

– En bra julklapp, säger Mats Nielsen som nu har en bred trupp att jobba med.

– Framförallt blir det bra kvalitet på träningarna, påpekar Gif-tränaren.

Enligt det preliminära spelprogrammet blir det prestigefyllt derby direkt när Höllviken och IFK Trelleborg drabbar samman i damfyrans i första omgång.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons