Annons

Tre klubbrekord av Trelleborgssimmare

Talangerna i Trelleborg Sim hade en lyckad tävling i Ystads GP, Tyr Open, när det blev hela 22 medaljplatser. En av medaljörerna var Davilda Lareva som slog tre klubbrekord.
Simning • Publicerad 23 oktober 2018 • Uppdaterad 24 oktober 2018
Ystad Grand Prix, Tyr Open, i simning
Ystad Grand Prix, Tyr Open, i simningFoto: Mark Hanlon

Junioren Davilda Lareva satte tre klubbrekord när Tyr Open avgjordes i Ystads Arena. Hon simmade på nytt rekord på 200 meter medley både i försöken (2.27,50) och i finalen (2.25,40). Sedan blev det även klubbrekord på 400 meter medley (5.22,68).

Tiderna räckte till en andraplats på båda distanserna.

Annons

Trelleborg Sim tog 22 medaljer under tävlingarna, fem guld, tio silver och sju brons.

Vinnare i Ystad blev; Hannah Olsson Lindhè (200 rygg), Gabriel Olsson (1500 fritt), Vilma Andersson (50 bröst) och Max Ringström (50 fritt). Sedan blev det även seger i mixedlagkappen på 4x50 frisim där Davilda Lareva, Mattias Rydqvist, Isabelle Sering och Victor Lloyd, ingick i laget.

Den 10-11 november åker simmarna tillbaka till Ystads Arena när det är regionfinaler i Sum-sim där. Trelleborg Sim är då medarrangör till den tävlingen.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons