Annons

Tre hörnor fällde Pelister

I förra omgången gjorde Balkan två mål på hörnor mot Pelister och i går var trelleborgarna i Eslöv. Där gjorde hemmalaget mål på tre hörnor och vann med 3–1 (2–1)!
Sport • Publicerad 30 maj 2009

Pelister var som närmast vid 1–1 efter mål av Darko Milevski och så här summerar tränaren, Anders Palmér efteråt:

– Vi gör en bra match och det är väldigt jämnt. Men vi har inget flyt och vi släpper in alldeles för många mål och mål på fasta situationer är aldrig bra. Vi hade bra press i andra halvlek men när vi jagar 2–2 avgör Eslöv på en ny hörna och 3–1 kommer med sju-åtta minuter kvar.

Annons

I division sex spelades två matcher av Söderslättsintresse och den ena handlade om ett derby i Minnesberg. Skegrie gästade och det blev till en mycket jämn match som Skegrie till sist förlorade med 3–4 (0–1). Trots att Minnesberg fick spela stora delar av matchen med endast tio spelare på planen, sedan Gustav Hansson blivit utvisad.

– Jag tycker vi hade bra kontroll på matchen men så slappnade vi av och tappade koncentrationen och Skegrie var uppe och hade 3–3,

meddelar Hans Magnusson.

Anders Andersson, Roger ”Roy” Jönsson, Sampran Promsin och Jens Klinteberg heter segerskyttarna.

Västra Ingelstad var i Svenstorp på Österlen och även där blev det mycket jämnt. Efter 1–1 i pausen vann Västra Ingelstad med 3–2 och här blev Dennis Andersson dubbel segerskytt och Claes Davidsson kompletterade som målskytt.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons