Annons

Tre hockey-svenskar VM-aktuella

Peter Forsberg var tillbaka på isen när hans Colorado blev klart för kvartsfinal i Stanley Cup. Något som bland annat resulterade i Mattias Norström är aktuell för det svenska VM-laget.
Sport • Publicerad 30 april 2002

Los Angeles orkade inte stå emot utan förlorade den sjunde och avgörande matchen mot Colorado med 0-4. Det innebär att Mattias Norström kan sätta sig på första bästa plan till Sverige och hockey-VM. Men inte nog med det. Norström kan få sällskap över Atlanten med OS-forwarden Per-Johan Axelsson, som förlorade med sitt Boston (1-2) mot Montreal och därmed också blev utslaget. Det skriver nätupplagan av Aftonbladet. Norström fick mycket speltid i morse och svarade för en stabil insats i Los Angeles. Det gjorde också hans lagkamrat Andreas Lilja. Något som i och för sig inte betyder att VM-biljetten är klar.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons