Annons

Träningsmatcherna är lagda

Nu har TFF bestämt hur träningsmatcherna kommer att spelas inför kommande säsong. Lördagen 8 februari spelas första träningsmatchen, mot Landskrona Bois.
Sport • Publicerad 13 december 2013
Conny Karlsson.
Conny Karlsson.Foto: BJ÷RN LINDGREN / TT

TFF har bokat in åtta träningsmatcher, från 8 februari till 6 april, där laget ska svetsas samman inför seriestarten i division ett södra som kommer att ske i mitten av april.

TFF-spelarna har nu julledigt. Den 7 januari kommer träningen att dra igång igen. En månad senare börjar träningsmatcherna.

Annons

Conny Karlssons återstart i TFF blir en träningsmatch mot Landskrona Bois på bortaplan 8 februari.

– Vi är nöjda med mixen av motståndare. Vi har letat efter motståndare i närområdet, säger TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall.

Att få möta ett allsvenskt lag, som TFF gjorde ifjor då Halmstads BK kom till Köpingeplanen, är inget man räknar med som division ett-lag.

– Den matchen var bokad redan innan vi trillade ur superettan, förklarar Mattias Kronvall.

Tanken är att det ska bli ytterligare en träningsmatch, veckan efter matchen mot Kristianstad.

– Vi väntar på svar från en motståndare, det är ett danskt lag som vi antagligen ska möta då. Det kan bli en match mitt i veckan, säger Kronvall.

Genrepet blir 6 april mot Eskilsminne.

– Lagen i serierna över oss har börjat seriespelet då och vi vill inte möta en seriekonkurrent så tätt inpå, därför blir det genrep mot ett division två-lag, förklarar Kronvall.

Spelschemat för division ett södra är ännu inte klart.

Louise Löfgren
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons