Annons

Träningsledig måndag för landslaget

Så lite ansträngning som möjligt de närmaste dagarna. Allt för att vara maximalt fräscha till avgörandet mot Ryssland. Det är landslagsledningens order till spelarna.
Sport • Publicerad 16 juni 2008
Landslaget har träningsledigt under måndagen. Bild: Scanpix
Landslaget har träningsledigt under måndagen. Bild: ScanpixFoto: 

Timmarna efter 1-2-förlusten mot Spanien tog förbundskaptenen Lars Lagerbäck och hans medarbetare beslutet.

Måndagens träning på Cornaredo i Lugano ställs in.

Annons

- Det har varit en så intensiv period att vi låter dem rensa både huvud och själ. Vi kommer att ha en genomgång av Ryssland tidigt på kvällen, men det är det enda, säger förbundskaptenen Lars Lagerbäck.

Hur rensar du själv huvudet?

- Det är så tomt där att det inte behöver rensas något...Det är bara att koncentrera sig på Ryssland.

Spelarna får fritt fram att göra vad de vill - men de ska inte ägna sig åt några fysiskt krävande aktiviteter. Allt för att ladda batterierna till onsdagens drama mot Ryssland i Innsbruck.

Den lediga måndagen betyder också att inga spelare kommer att träffa svenska medier. Den ende spelare som uttalar sig inför matchen från och med nu är lagkaptenen Fredrik Ljungberg.

Tillsammans med Lagerbäck deltar Ljungberg som vanligt på den officiella internationella presskonferensen på tisdag eftermiddag i Innsbruck. (TT:s utsände)

Henrik Skiöld

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons