Annons

Tränaren: Vi går mot undergången

IFK-tränaren Denis Bahtijarevic har just nu ett lag där motivationen är på väg att tryta. Några tankar på att ge upp själv har han inte. – Jag tänker fullfölja mitt kontrakt, jag har inte gjort något fel.
Sport • Publicerad 27 augusti 2010

Denis Bahtijarevic står bakom sina spelare i deras beslut att inte spela i helgen.

– Om man tänker på hela situationen och hur den här klubben har styrts blir man mycket ledsen. Ingen bryr sig om oss. Jag förstår spelarna, jag trodde de skulle tröttna tidigare. De ser att vi går mot undergången. Det har inte hänt något positivt på lång tid, säger Denis Bahtijarevic.

Annons

Om tre veckor börjar serien. Hur ser du på det?

– Just nu tänker man inte så mycket på det. Vi har andra problem, att försöka få gruppen att fungera som ett lag och att hålla motivationen uppe. Jag har inte fått lön på hur länge som helst.

När fick du lön senast?

– Sista gången var i april.

Hur klarar du dig utan lön?

– Man klarar sig alltid på något sätt.

När spelar IFK nästa gång?

– Frågan är om det ska spelas alls. Spelarna vet inte, de hoppas på stora förändringar i klubben, att någon ska hjälpa dem.

Har du själv börjat se dig om efter andra klubbar?

– Nej, jag har inte tänkt på andra klubbar, jag har ett lag att sköta. IFK är skyldigt mig pengar, de pengarna vill jag ha, de ska jag få. Jag kommer att fortsätta så länge jag orkar. Jag har ett kontrakt som jag följer. Varför skulle jag bryta det? Det är inte logiskt, jag har inte gjort något fel.

Annons

Hur ser du på att Kenny Ekman lämnar laget?

– Bra för honom att han byter omgivning. Vi kan inte stoppa någon.

INTERNAL INTERNAL
Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons