Annons

Tränarduo fick sparken

Redan inför serieavslutningen hemma mot Torna Hällestad förra helgen fanns missnöjesyttringar riktade mot tränarduon i Klagstorps IF, Daniel Mijac och Jonas Ekstrand, men att det skulle gå så långt, hade väl ingen en aning om då.
Sport • Publicerad 12 oktober 2003

I veckan som gått har helt enkelt spelarna sparkat duon - med styrelsens goda minne och nya att ta över direkt var Cai Andersson och Bertil Persson. Båda gjorde debut i kvalmatchen borta mot Teckomatorp i lördags och även om det blev förlust med 2-3 (1-1), finns chansen att rädda division sex-kontraktet. Fredrik Johansson blev dubbel målskytt och båda målen slog han in på säkra straffsparkar. - Det är väl inget man egentligen vill - att sparka någon tränare men vi såg ingen annan utväg och egentligen var det spelarna som avgjorde, menar ordföranden, Hans Thell.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons