Annons

Torp upp i serieledning efter klara 6–2 hemma

Sport • Publicerad 16 juni 2008

Efter en något trevande inledning började Östra Torp få ordning på leden efter cirka 20 minuter och sedan gick det nästan som på räls för hemmalaget. När väl Anders Nilsson gjort 1–0 rullade det på och till sist hela 6–2.

Anders var inte med i segermatchen senast mot Skansen och nu ersatte han skadade Mathias Herrström. 1–0 blev enda målet för Anders denna gång men han banade vägen för andra målskyttar. Bäst lyckades Kristoffer Ekström som gjorde tre mål. Niklas Mattsson kompletterade och till dessa mål ska läggas ett självmål.

Annons

I och med segern övertog också Torp serieledningen från Västra Ingelstad och dessa båda lag står också i en klass för sig.

Från division sex i övrigt finns följande att rapportera:

ºGislöv hade chansen att lägga sig på en kvalplats uppåt men Skegrie vann i Gislöv med 3–2 (1–1).

– Härligt med en seger! meddelar tränaren, Roland Johansson – från Innsbruck!

ºÄntligen kom Skansen tillbaka i vinnarspåret och det blev hela 7–1 (2–0) mot jumbolaget Lilla Beddinge. Fredrik Hahne blev bäste målskytt med tre mål.

ºMinnesberg tog också en ganska klar seger i Bunkeflo, där FF fick stryk med 1–4 (0–3). Som alltid höll sig skyttekungen, Roger "Roy" Jönsson framme och stod för två av segermålen.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons