Tommy Princz assisterar Peter Frank

Efter Deval Eminovskis snabba sorti ur IFK-organisationen har styrelsen jobbat febrilt, när det gäller en ersättare för Peter Frank - som assisterande tränare.
Sport • Publicerad 16 juni 2003

Bertil Olsson var på gång men Gislöv vägrade - förståeligt nog - släppa sin för tillfället väldigt framgångsrike tränare. Därmed gick sökandet vidare och nu kan ordföranden Bo-Lennart Nilsson presentera Tommy Princz som assisterande under Peter Frank. - Jag började spela i Gislöv när jag var tolv år men valde IFK när jag var 17. Gjorde debut i A-laget som 19-åring, tror jag, informerar Tommy från klubblokalen. Tommy spelade tiotalet säsonger i IFK och var och nosade på skyttekungatiteln flera gånger. Avslutade spelarkarriären i Svedala och där i division fyra och fem men har aldrig tidigare fungerat som ledare i seniorsammanhang. - Jag tror att jag kan införa en ytterligare positiv anda i laget och det finns alltid något för en utomstående att förbättra.Självklart tror jag också att vi klarar ett nytt division tre-kontrakt, säger Tommy. Redan under tisdagsträningen gör Tommy debut som assisterande tränare under Peter Frank och debuten på ledarbänken sker på söndag, när IFK möter Svalöv hemma.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.